Elevformer og optagelse

På IKA Ringsted tilbyder vi forskellige elevformer, der er udarbejdet ud fra bl.a. alder, idræt og uddannelse. Du kan læse nærmere om vores elevformer nedenfor, ligesom du altid er velkommen til at kontakte IKA Ringsteds leder Dennis Jensen, for nærmere information og evt. en rundvisning i IKA miljøet i Ringsted.

IKA elever:

Elever, der har viljen til at forfølge sine mål - både uddannelsesmæssigt, kultur- og idrætsspecifikt. Eleven skal se det som 3-5 årigt udviklingsforløb, hvor det hele tiden er det langsigtede, vi prioriterer. IKA Ringsted optager elever fra 7. klasse og opefter. 

Vi optager elever, der kan gøre sig eller er på højeste niveau. Højeste niveau defineres som værende højeste eller næsthøjeste nationale ungdomsniveau. Med mindre specialforbundet har defineret et højeste eller næsthøjeste niveau. Er eleven ikke aktiv udøver på højeste niveau foretages en vurdering af elevens potentiale og niveau i samarbejde med en uvildig partner. f.eks. specialforbundet.

De 3 elevformer på IKA Ringsted:

Miljøelever - typisk fra 9. klasse. Læs mere her

Træningselever - fra 8. eller 9. klasse  Læs mere her

Aspirantelever - fra 7 eller 8. klasse.  Læs mere her

  

Optagelse:

Aspirantelever optages efter ansøgning og samtale med IKA Ringsteds daglige leder Dennis Jensen

Træningselever optages efter ansøgning og efterfølgende visitation og samtale med IKA Ringsteds daglige leder Dennis Jensen

Miljøelever optages efter ansøgning samt efterfølgende visitation og samtale med IKA Ringsteds daglige leder Dennis Jensen

Ansøgning om optagelse foregår direkte til IKA, da det ikke er et krav, at man spiller i en bestemt klub.

Ansøgninger kan ske løbende, og visitation af miljøelever foretages løbende i klubben. Af hensyn til skolernes og IKA`s planlægning bedes alle ansøgninger i år være fremme  så hurtigt som muligt.

Ansøgninger sendes til :

IKA Ringsteds daglige leder:

Dennis Jensen

Mobil: 28727051

Mail: IKA-Ringsted@hotmail.com